top of page
BF-OKS_LOGO_BLACK_fykulq.png

LOKAL SLAGTNING OG DISTRIBUTION

Kort transporttid og nænsomt arbejde

Det er en æressag for os, at vores dyr har det godt i fra de starter deres liv til det slutter. Vi ved, at husdyr kan blive stressede når de transporteres, derfor har vi prioriteret at holde slagtningen så lokal som overhovedet mulig. Det vil sige, at slagtningen naturligvis foregår hjemme i Danmark.

... og kald os bare kontrolfreaks, men det giver os ro i maven, at vi altid og inden for kort tid kan besøge vores samarbejdspartnere og tilse at selve slagtningen udføres på nænsommeste vis. Vi mener, det giver den bedste kvalitetssikring og den bedste samvittighed.

Vi har en eksklusiv aftale med BF-Oks, der både markedsfører og distribuerer vores lam, hvoraf hovedparten afsættes som udskæringer til hoteller, konferencecentre og restauranter.

I kan læse mere om BF-Oks her.

ROSILDE HØJGAARD

Privatsalg af lam og lokale varer

Hjelholts Uldspinderi har økologiske får og lam. Rosilde Højgaard forpagter økologiske marker ved Holckenhavn. Vi har nu indgået et oplagt samarbejde om afgræsning af disse marker. Det er naturpleje og det giver sunde, glade dyr.

Fra efteråret 2020 vil det endelig være muligt for private at købe eller bestille vores økologiske lammekød i Rosilde Højgaards gårdbutik i Nyborg, side om side med adskillige andre lokale produkter.

I kan læse mere om gårdbutikken her.

HJELHOLT.10_edited.jpg
bottom of page